Bli medlem

– OM OSS – KLUBBNYTT – VÅRT UTBUD – ESKIMÅBLADET – HITTA HIT –

– Protokoll – Bli medlem – E-postlistan –

Som paddlingsintresserad Karlskronabo är ett medlemskap i Kajakklubben Eskimå en självklarhet! Att vara medlem i Eskimå ger dig tillgång till en härlig gemenskap av paddlande människor och ger dig möjlighet att delta i allt från hårda kanotpolomatcher till en stilla tur i skärgården.

Under 18 200 SEK
Över 18 250 SEK
Familjemedlemskap 450 SEK

Som medlem kan du hyra en kanotplats i anslutning till vårt centralt belägna klubbhus som är utrustat väl utrustat med bland annat bastu, dusch och kök. En kanotplats kostar 900 SEK per år, men om du förbinder dig till att utföra arbete för klubben på städdagar och dylikt så reduceras hyran med 50 %. Om du vill hyra ett skåp i våra lokaler kostar det 125 SEK per år.

Så blir du medlem

Fyll i alla uppgifter i formuläret nedan. Du kommer bli kontaktad av Kajakklubben med välkomstbrev och instruktioner om hur du betalar din medlemsavgift när vi har mottagit dina uppgifter. Ifall du istället vill registrera ett familjemedlemskap, då skriv “Familjmedlemskap” och upplysningar för familjmedlemmar in rubriken Annat info.


 


Medlemsansökan

Vi återkommer så fort vi kan!

INTEGRITETSPOLICY

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här – INTEGRITETSPOLICY

Karlskrona 07-05-2018

Styrelsen Kajakklubben Eskimå